![]() |
|
|
|
|
DİZİSEVENLER AİLESİ 2 YAŞINDA |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Konuyu Görüntüleyenler: 1 (Üyeler: 0, Misafir: 1) |
| Üyeler: |
| Yazar | |
havin
Yönetici
HAYAT SEVGİYLE GÜZEL Kayıt Tarihi: 01/Ocak/2007 Konum: SEVGİ DİYARI Durum :
Gönderilenler: 20703 Puan Veren: 683 Kişi Artı Puanı: 99909 Kan Grubu: Seçilmemiş Burcu: Ruh Hali: ![]() 24.06.2010 18:35:28 |
Alıntı Cevapla
Konu: DİZİSEVENLER AİLESİ 2 YAŞINDAGönderim Zamanı: 21/Nisan/2010 Saat 23:57 |
|
bundan 1 yıl önce yine sizinle tüm sevgi ailemle bu güzel ve benim için anlamlı olan günü yani dizisevenler ailesinin doğum gününü kutlamıştık yine 1 yıl daha geçti sevgi ailemiz büyüyerek 1 yılı doldurduk belki üzdük belki üzüldük kırgınlıklarımızda oldu ama biz bir aileyiz dedik herşeyi makul gördük sevmek sevgi ailesi olmak zordur bunun bilinciyle çıktık yola ve bu meşakkatli yolda 1 yılımız daha doldu tüm diziseven ailesiyle nice uzun yıllara
benimle olan testeğini benden sevgi ailemden esirgemeyen candostlarıma asudeme jetleeme ve sitenin teknik sorunlarıyla uğraşan sevim hanım ve alperen beyede teşekkürlerimi sunuyorum bu yolda var olmamızı sağlayan tüm üyelerimizede teşekkürlerimi sunuyorum isim tek tek yazmasamda bu sitede adminiyle modlarıyla bazen mod arkadaşlardan bazıları unutsada burayı tüm üyelerede teşekkürlerimi sunuyorum azda olsa sitemim olsun dimi 1 yıl daha doldu demişken hani insanların eski dediği ama hayatındaki en büyük yeri kaplayan kişiler vardır bu yola çıktığımda benimle olan şimdi ise hayat meşkalesinden burada olamıyan candostlarım ve can arkadaşlarım sizide unuttum sanmayım siz eskimeyen dostlarımsınız tek tek isim yazmıyacağım unuttuğum olursa kırarım diye korkuyorum kısacası biz bir bütünüz biz sevgi ailesiyiz 2. yılın kutlu olsun www.dizisevenler.com ailesi nice yıllara |
|
![]() |
|
havin
Yönetici
HAYAT SEVGİYLE GÜZEL Kayıt Tarihi: 01/Ocak/2007 Konum: SEVGİ DİYARI Durum :
Gönderilenler: 20703 Puan Veren: 683 Kişi Artı Puanı: 99909 Kan Grubu: Seçilmemiş Burcu: Ruh Hali: ![]() 24.06.2010 18:35:28 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22/Nisan/2010 Saat 00:06 |
|
dizisevenler ailesi 2. yıl klibi
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
Kan Grubu: Seçilmemiş |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22/Nisan/2010 Saat 01:12 |
|
sitemiz ikinci senesine ulastı demek :D ne cabuk geçior zaman :D ne cabuk alıştı insan birbirine..
ben pek katılmasamda alıstım sonucta size bayaa bayaa :D umarım sevgi ailemiz hep böyle kalır :D yadaaa söyle diyelim arkadaslıklarımızın sevgi saygı içerisinde filan devam etmesi yenileriin baslaması dileğiyle... klip cok güzel olmus :D tam keske azcıkta yavuzdan koysaymıssın yazıordumki o patlama sahnesi geldi..benim acımda bu olsun..neyse..coook güzelmiş teşekkürler :D |
|
![]() |
|
asudem
Moderatör
Gönderilenler: 25607 Puan Veren: 324 Kişi Artı Puanı: 34533 Kan Grubu: Seçilmemiş Burcu: Ruh Hali: ![]() 08.11.2009 00:19:26 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22/Nisan/2010 Saat 13:33 |
|
Edebiyatim pek iyi degildir sabahtan beri ne yazsam diye dusunuyorum havinde icinden ne geliyorsa onu yaz dedi
Bir dizinin bolumlerini izlemek icin arama yaparken rastladim bu dostluk mekanina cok guzel dostlar edindim kendime en can dostlarim oldu bu sitede aci tatli zamanlarimizi paylastik onlarla
Havin dostumun davetiyle mod oldum hicbirseyi bilmeden Jet leem sabirla herseyi ogretti bana canim ogretmenim benim elimden geldigince birseyler yapmaya calistim umarim yardimci olabilmisimdir
Siz degerli uyeler sayesinde Sevgi Ailemizin fertleri gun gectikce cogalmakta sevgi paylasildikca cogalirmis bizde sevgimizi paylasiyoruz burada, yeni arkadasliklar dostluklar ediniyoruz sevgi ailemizin fertlerinin gun gectikce artmasini dilerim
Sitenin temel taslari havin ve Jet leeye Teknik sorunlarla ilgilenen Sevim Hanim ve Alperen Beye ve sitenin aile fertleri siz degerli ueyelere tesekkurler
Hepimizin sayesinde sitemiz ikinci yasini kutluyor daha nice guzel senelere insallah....
|
|
![]() |
|
EcLipse
Kıdemli Üye
Gönderilenler: 1843 Puan Veren: 0 Kişi Artı Puanı: 1920 Kan Grubu: Seçilmemiş Ruh Hali: ![]() 06.09.2010 13:28:03 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22/Nisan/2010 Saat 13:50 |
|
Bu Güzel Sevgi Ailemizin Yeni Yasi Kutlu olsun ....
|
|
![]() |
|
Mimi
Yeni Üye
Gönderilenler: 263 Puan Veren: 1 Kişi Artı Puanı: 77 Kan Grubu: Seçilmemiş Burcu: Ruh Hali: ![]() 13.01.2010 18:43:13 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22/Nisan/2010 Saat 13:52 |
|
ay ne güzel 2 sene oldu be vay be ben geldiğimde gerçi yine site gayet üye doluydu ama daha çok geldi çoştu bu site
|
|
Tatlı Gülüş Pek Yakışır Gözleri Ömre Bedel |
|
![]() |
|
passion
Moderatör
Gönderilenler: 1160 Puan Veren: 332 Kişi Artı Puanı: 17196 Kan Grubu: Seçilmemiş Burcu: Ruh Hali: ![]() 02.03.2010 01:22:34 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23/Nisan/2010 Saat 02:55 |
|
unutmadım unutamam karasevdam merak etme.yaşamaksa yaşadım lakin canımın çoğu kaldı sende:) onlar kendilerini bilirler.eski ama eskimeyen dostlarım onlar benim.çok ama çok şey paylaştım ve paylaştık.hayatımı iyi biliyorlar o yüzden neden eskisi gibi gelemediğimi de.burdan hepsine kocaman sevgilerimi ve öpücüklerimi yolluyorum.ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.nice yıllaraaaaaa
|
|
![]() |
|
ayşee
Kıdemli Üye
Gönderilenler: 1693 Puan Veren: 20 Kişi Artı Puanı: 2861 Kan Grubu: Seçilmemiş Ruh Hali: ![]() 20.12.2009 21:19:55 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23/Nisan/2010 Saat 17:29 |
|
havin sana ne desek az ne yassam bende bilemem ama asudemin dedigi gibi bir dizinin bölümlerini ararken sizi buldum iyikide bulmuşum ben pek bilgisayara oturamıyorum işte ondan bundan ama buna inan ilk işim oturunca dizi sevenleri açmak sizlere arada takılmak sohbete bir şeyler yazmak yani sizlersiniz benim için bir dizi sitesinden cok bir dostluk arkadaşlık içtenlik sitesi sen anlarsın onu ben hiç biriniz görmedim ama inanın sizlerle paylaştıklarımı en yakınlarımla bile paylaşmıyom sizler benim en yakın arkadaşlarımsınız senin dedigin gibi can dostumsunuz bunlar laf degil gercek hissettiklerim bazen audemle sohbet derken dertleşirken gözümden yaşlar akar belki tanısam bu kadar severmiydim bilmiyorum seninle şakalaşırken havin inan insanın içi güler ya ben öyle oluyorum ben sık giremiyorum diye size önem vermiyorum sanma pasıonun dedigi gibi sebep cok çalışıyorum cocuklar eşim bana sıra anca geliyo ama sizler içmdesiniz
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |